Marekzoli

Marekzoli

5 kedvencem idézete a mindennapokra,

avagy egy kis hétfő reggeli motiváció a munkához...

2015. augusztus 03. - Marek Zoli

 

 

A legnagyobb kockázat, hogy nem vállalunk kockázatot...Egy olyan világban, ami ilyen gyorsan változik, az egyetlen olyan stratégia, ami garantáltan bukáshoz vezet az az, ha nem vállalunk kockázatokat.

- Mark Zuckerberg - 

feat_facebook06_01_630x354.jpg

 

 

"Légy őrült és ne kérj túl sok tanácsot arról, hogy mit kellene tenned."

- Michael Dell -

mw-bo083_dell_m_mg_20131029150236.jpg

 

 

"Az édesanyám mindig azt tanította, hogy soha ne tekintsünk a múltba bánkódva, hanem inkább a következő dologra koncentráljunk. Egészen elképesztő, hogy mennyi időt töltenek azzal az emberek, hogy a múltbeli hibáikon rágódnak ahelyett, hogy az energiájukat egy másik projektre fordítanák."

- Richard Branson -

richard-branson-in-hamburg.jpg

 

 

"Mindig olyan dolgokat tettem, amire még nem álltam készen. Mert szerintem így tudunk fejlődni. Amikor azt érzed, hogy 'Hú, nem vagyok biztos benne, hogy meg tudom csinálni', és mégis sikerül, akkor érsz el igazán áttörést."

- Marissa Mayer -

marissa-mayer-yahoo-001.jpg

 

 

“Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.”

- Napoleon Hill -

795449b1546aacd6196e7a696b13dd96.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marekzoli.blog.hu/api/trackback/id/tr107674628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása